“De eerste professionele behandeling met “botox-effect”

Het voorkomen en behandelen van rimpels is een van de belangrijkste zorgen van diegenen die er zo lang mogelijk jong uit willen zien. Zozeer zelfs dat bijna 36% van de bevolking momenteel schoonheidsprocedures en Botox-behandelingen ondergaat om rimpels en expressielijnen te verzachten. Maar welke alternatieven zijn er voor mensen die geen toevlucht willen nemen tot invasieve behandelingen, of zelfs voor mensen die willen dat hun effecten langer aanhouden? Het antwoord is simpel: Botox-achtige cosmetica, iets waarin het Casmara Research Center pioniert sinds 2002, toen het de eerste PROFESSIONELE BEHANDELING MET “BOTOX-EFFECT” ARGIRELINE® lanceerde.

Het laboratorium is sindsdien toonaangevend gebleven op het gebied van anti-rimpelcosmetica en herformuleert momenteel een van de meest iconische klassieke gezichtsverzorgingslijnen. Het heeft dus zijn futuristische viervoudige anti-rimpelstrategie ontwikkeld, die een aanzienlijk Botox-effect heeft en de wereldwijde voordelen biedt van elk van zijn opeenvolgende behandelingen met een enkele dosis, gegarandeerd in eersteklas schoonheidssalons. Lees verder om te ontdekken wat de nieuwe RGnerin Treatment nu voor u kan doen…Dit is een vernieuwende, opvullende en wereldwijde anti-verouderingsbehandeling omdat…

1. Het exfolieert de buitenste huidlagen, verwijdert verouderende cellen en stimuleert intens de celvernieuwing, verzacht en verbetert het microreliëf onmiddellijk en op middellange en lange termijn.

2. Het verhoogt huidopvullende stoffen zoals hyaluronzuur, collageen en elastine, en verbetert het hydratatieniveau van de huid, waardoor rimpels van binnenuit worden opgevuld, waardoor hun lengte en diepte worden verminderd.

3. Het vermenigvuldigt het niveau van hydratatie en lipiden in de huid, evenals het verstrekken van de noodzakelijke voedingsstoffen op celniveau om het algehele aanzien van het gezicht te helpen verbeteren.


Laten we naar de kern van het probleem gaan om de beste oplossing te vinden: Het verouderingsproces begint met de eerste uitdrukkingslijnen! Deze beginnen te verschijnen vanaf de leeftijd van 30-35 en zelfs eerder bij zeer expressieve mensen die veel gebaren.

Hoewel er veel factoren een rol spelen bij het ontstaan ​​van rimpels, worden ze voornamelijk veroorzaakt door overmatige stimulatie van de gezichtsspiervezels, die de oppervlakkige lagen naar binnen trekken en rimpels op het huidoppervlak veroorzaken.

Nu we de oorzaken van de oorsprong van rimpels kennen, weten we zeker dat we ze kunnen voorkomen en minimaliseren, nu we het ingrediënt hebben ontdekt dat in staat is om repetitieve spiercontracties te remmen en te verzachten: ARGIRELINE® AMPLIFIED. Dit is vermengd met huidvernieuwende alfa- en bèta-hydroxyzuren; glycoproteïnen, die intracellulaire bindingen versterken; aminozuren, die de collageensynthese bevorderen; botanische actieve ingrediënten, die zorgen voor een krachtige opvullende werking door de hoeveelheid hyaluronzuur te verhogen; verjongende vitamines; en zeer voedende, snel opneembare en indringende oliën, die voeding op alle niveaus bieden.

Of u nu Botox-injecties krijgt om die hardnekkige rimpels te bestrijden of er liever de oorlog aan verklaart door gebruik te maken van onze cosmetische oplossing, RGnerin Treatment, u kunt de gladde huidresultaten verlengen en verbeteren door de beste anti-rimpelcrème (RGNERIN – HYDRO-NUTRI WRINKLE CREAM) voor de normale droge huid, of RGNERIN – HYDRO-NUTRI RICH WRINKLE CREAM als je een extra droge huid hebt) in je dagelijkse schoonheidsroutine thuis, altijd vergezeld van ons klassieke Enzyme-serum, dat geschikt is voor alle huidtypes en een nieuwe naam heeft gekregen als RGnerin Wrinkle Serum. U zult versteld staan ​​van de resultaten van het combineren van beide producten, als u ziet dat ze net zo effectief en snel werken als naalden en zichtbaar zijn vanaf de eerste toepassing. Bovendien verdooft de nieuwe en verbeterde unisex-formule van de CASMARA Renovating-collectie, in tegenstelling tot traditionele Botox, het gezicht niet en resulteert het niet in stijve uitdrukkingen, waardoor het uw perfecte anti-rimpel bondgenoot is voor preventief gebruik vanaf de leeftijd van 35 en behandeling vanaf de leeftijd van 40.

Jouw huid vertelt misschien het verhaal van je leven, maar hoeft niet jouw leeftijd te verraden!

Het Team van JO&JIJ

BRON: Casmara Cosmetics