Method A

METHOD A

opschoontechniek bij schimmelnagels

Pak nú je schimmelnagels aan!

Method A is een methode die is ontwikkeld door pedicure Asha Debi Dewarti en wordt toegepast in samenwerking met uw pedicure bij behandeling van schimmel/kalknagels. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke componenten om micro-organismen vanuit de nagel en het nagelbed te bestrijden. Belangrijk is om te achterhalen wat het ontstaan en in standhouden van de aangedane nagel teweegbrengt. De oorzaak kan vanuit de schoenen komen, weerstand, trauma ect.

Door gebruik te maken van natuurlijke componenten als zuren en sodium hydrogen natriumcarbonaat wordt groei van micro-organismen tegen gegaan en draagt Method A bij aan het hestel van en om de nagelgroei weer te verbeteren met het gebruik van een anti-schimmelproduct als Oil 'n More.

Foto's worden gemaakt om de voortgang bij te houden bij ieder bezoek. Tweemaal per week thuis voor of na het douchen de nagels behandelen. Tijdens de pedicure behandeling laat uw pedicure zien hoe u dit moet doen om een optimaal resultaat te behalen.

Verwijderen van de aangedane nageldelen door onze pedicure + uitleg van de opschoontechniek. Iedere 5/6 weken herhalen.
Minimaal 2 keer per week de techniek thuis toepassen + 2 maal daags Oil 'n more Extra Formule. Creëer de gewoonte om therapietrouw zijn te waarborgen.
Naast de opschoon-techniek ook je voeten dagelijks verzorgen. Om herbesmetting te voorkomen; ontsmet ook je schoenen.