Over ons

Onze salon

Mijn naam is Jolanda Willemse en ik ben de eigenaar van JO&JIJ en al enige jaren Medisch pedicure. Ik hou van mensen en mijn vak en dit is dus helemaal mijn dingetje. In maart 2010 ben ik mijn eigen pedicure praktijk begonnen.  Deze pedicure praktijk is inmiddels uitgegroeid tot een ware beautysalon, waarin ik werkzaam ben met mijn collega's.

Manouk Langendoen is bij mij terecht gekomen als stagaire pedicure in de zomer van 2014, nadat ze haar opleiding tot allround schoonheidsspecialiste had afgerond. Manouk heeft haar diploma als pedicure cumlaude gehaald en zijn wij samen verder de salon uit gaan breiden naar een salon voor pedicure en schoonheidsspecialiste. Manouk is secuur, creatief en oefent haar werk vol passie uit.

Sinds maart 2016 is Haydie landsdorf ons team komen versterken en daarmee hebben wij er ook een nieuwe specialisatie bij gekregen. Haydie is namelijk professioneel nagestyliste. Zij heeft enorm veel ervaring op haar vakgebied, doordat zij jaren zelf een salon heeft gehad. Daarnaast heeft zij gejureerd bij wedstrijden en op veel beurzen gestaan. Ook geeft zij bij ons de workshops en cursussen nagelstyling.

Sinds april 2017 is Róbin Dokman ons als 4e collega komen versterken in de salon. Róbin is Medisch Pedicure in opleiding en schoonheidsspecialiste. Daarnaast verzorgt ze de visagie bij ons in de salon. Ook Róbin komt met plezier en houd van haar werk.

Regelmatig volgen wij cursussen om meer kennis te krijgen en onze kwaliteit hoog te houden. Daarnaast gunnen wij iedereen een heerlijke behandeling bij ons in de salon. Dit is de reden dat wij dan ook samenwerken met bewindvoering. Bent u onder bewindvoering gesteld en wilt u toch graag genieten van een van onze behandelingen, neem dan gerust contact met ons op!

Team JO&JIJ