beMineral

beMineral

Voor iedere gelegenheid een mooie make-up? Bij JO&JIJ werken ervaren dames die u kunnen adviseren in welke make-up er bij u past. Wij specialiseren ons vooral op de diverse huidtypen en de kleuren van de huid met de daarbij passende make-up. Het kiezen van make-up is namelijk heel persoonlijk, net als het kiezen van kleding. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen; elk gezicht is immers uniek!

Visagie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. Het woord "visagie" is dan ook afgeleid van het Franse woord visage, dat "gezicht" betekent.

beMineral

beMineral is een zuivere minerale make-up lijn ontwikkeld door Greet Hoedeman. De make-up is heel natuurlijk, kan een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen Uv-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. Het schijnbaar onmogelijke is gelukt en de foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. De mineralen komen in de natuur voor en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. beMineral laat de huid vrij ademen en verstopt de poriën niet! De producten van beMineral zijn geschikt voor jong en oud en voor zowel mannen als vrouwen. beMineral mag sinds januari 2013 officieel het Nederlandse keurmerk ‘proefdiervrij’ dragen en doet dat met trots.