Gezicht

Gezichtsbehandelingen

Ben je op zoek naar een geschikte gezichtsbehandeling? Je kunt bij JO&JIJ diverse behandelingen met verschillende behandelduren bespreken.

JO&JIJ werkt uitsluitend met de producten van Ekseption en Casmara. Van huidverbetering tot heerlijk ontspannen. Kortom: wacht niet langer en laat jezelf verwennen met een heerlijke gezichtsbehandeling bij JO&JIJ!

OOK VOOR MANNEN!

Alle onze behandelingen zijn ook geschikt voor mannen. Tijdens de behandeling wordt er gekeken welk product er geschikt is voor uw type huid. Ook mannenhuid verdient namelijk de nodige verzorging! Uiteraard kan een behandeling aangevuld worden met losse deelbehandelingen die wij aanbieden in de salon.

Tieners

Speciaal voor tieners heeft JO&JIJ een gezichtsbehandeling voor de jonge dames en heren. Deze huid vraagt namelijk om een goede verzorging en een  totaal andere behandeling dan een volwassen huid!

Standaard behandelingen

BASIS

€ 38,00
30 minuten
​ - Oppervlakte reiniging ​- Huidanalyse - Dieptereiniging - Uitreinigen van de huid ​- Dag-/ of Nacht crème - Thuis Advies

STANDAARD

€63,00
60 minuten
- Oppervlakte reiniging - Huidanalyse - Dieptereiniging - Uitreinigen van de huid - Epileren - Massage - Masker - Dag/Nacht verzorging

BASIS +

€48,00
45 minuten
- Oppervlakte reiniging - Huidanalyse - Dieptereiniging - Uitreinigen van de huid - Masker - Dag-/ of Nacht crème - Thuis advies

LUXE

€81,00
90 minuten
- Oppervlakte reiniging - Huidanalyse ​- Dieptereiniging - Uitreingen van de huid - Epileren - Serum - Massage - Speciaal Masker - Dag -/ of Nacht crème - Thuis advies

CLEANSER+

€50,00
45 minuten - (zeer geschikt voor tieners)
- Oppervlakte reiniging - Huidanalyse - Dieptereiniging - Intensief uitreinigen van de huid - Reinigend masker - Dag-/ of Nacht crème - Thuis advies

Casmara behandelingen

Casmara is een hoogwaardig merk die al jaren alginaatmaskers produceert die goed zijn voor veel verschillende huidproblemen. Denk aan acne, zonbeschadiging, gevoelige huid en huidveroudering. De alginaatmaskers zijn gemaakt op basis van algen en uitsluitend natuurlijke ingrediënten en vitamines. Ze zijn gericht op het voeden, hydrateren en verstevigen van de huid. De maskers van Casmara bieden uitkomst voor veel verschillende soorten huidtypen en huidproblemen.

PURIFYING / PURE OXYGEN

€ 78,46
75 minuten
Deze behandeling combineert medische technologie en professionele cosmetica om de huid te oxygeneren en te zuiveren, zodat deze weer kan ademen! Geschikt voor elk huidtype, zelfs de over gevoelige en reactieve huid. Verbeterd de cel kwaliteit en neemt met 20% toe. Resultaat: De huid is diep gereinigd, ziet er stralend en gezuiverd uit. Duur: 75 minuten, als er geen extra deelbehandelingen zijn toegevoegd.

ANTIOXIDANT / GOJI

€ 75,33
75 minuten
Geschikt voor de jonge huid, ideaal om tekenen van veroudering op uw huid te voorkomen. Goji-Bessenextract, de vrucht van een lang leven. Het brengt de natuurlijke conditie van de huid in evenwicht en beschermt het tegen externe factoren die veroudering vertragen en voorkomen. Resultaat: Intensieve en langdurige hydratatie. Balans en bescherming voor je huid. Duur: 75 minuten, als er geen extra deelbehandelingen zijn toegevoegd.

SKIN SENSATIONS / LUXURY

€ 84,65
75 minuten
Geschikt voor de rijpere & volwassen huid. Vooral voor de gene die helderheid en een onmiddellijke boost van vitaliteit nodig. Multivitaminencomplex en remineraliserende formule. Onmiddellijke boost is vitaliteit. Vergelijkbaar met Mesotherapie. Resultaat: Vermindert vroege tekenen van veroudering. Hersteld de natuurlijke glans van het huidweefsel. Stralend & gerevitaliseerde huid. Duur: 75 min, mits er geen extra deelbehandelingen zijn bijgeboekt.

SHINE STOP / SHINE CONTROL

€ 74,43
75 minuten
Geschikt voor de vette en/of glanzende huid. Aanbevolen voor alle leeftijden. Een specifieke dermo zuiverende behandeling. Selectieve vette huidregulator. Diepe hydratatie en mat effect. Resultaat: Evenwichtig, mat, schoon, vrij van onvolkomenheden, vernieuwde en jeugdigere huid. Duur: 75 minuten, als er geen extra deelbehandelingen zijn toegevoegd.

HYDRA LIFTING / OCEAN MIRACLE

€ 87,66
75 minuten
Geschikt voor de rijpere huid die een grondige versteviging nodig heeft. De Ocean Miracle bevat hyadisineTM. Dit is een krachtig hydraterend actief ingrediënt wat 24 uur werkzaam is. Dit houdt 97% meer vocht vast als hyaluronzuur. Activering van 14 gene die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid van de huid. Cel-Detox. Houdt cel-veroudering tegen en keert ze om. Diep verstevigend effect, herstelt verloren volume. Duur: 75 minuten, als er geen extra deelbehandelingen zijn toegevoegd.

RGNERIN / RENOVATING

€ 89,24
75 minuten
Geschikt voor alle huidtypes, inclusief een gecombineerde huid ouder dan 40 jaar. Van de droogste of meest vochtarme huid tot normale of gecombineerde huidtypes. Behandelings- en preventieprotocol speciaal ontwikkeld om bestaande gezichtsrimpels en expressielijnen aan te pakken en/of hun toekomstige verschijningen te voorkomen. Resultaar: Verjongde huid. Verhoogde stevigheid en elasticiteit van het gezicht. Duur: 75 minuten, als er geen extra deelbehandelingen zijn toegevoegd.