Biab en Gellak

Biab en Gellak

De snelle behandeling van je nagels voor een prima beschermd en prachtig resultaat!

Nagels die wekenlang voorzien zijn van een mooie kleur zonder tussendoor bij te moeten lakken? Dat wil jij toch ook? In onze nagelstudio worden Biabbehandelingen uitgevoerd. Dit is een nieuw variant op de al bekende gellak, een nog stevigere lak die jouw nagels een mooie natuurlijke uitstraling geven, maar kan ook in leuke trendy kleurtjes die tot wel 2 a 3 weken blijft zitten. En vooral je nagels stevigheid geven.

Biab is namelijk een combinatie van stoffen die onder een LED- of UV-lamp moet uitharden. Deze lamp zorgt ervoor dat de prachtig glanzende lak veel langer kan blijven zitten dan 'normale' nagellak. Ook droogt de lak door de lamp veel sneller dan gewone nagellak. Mooie nagels zijn zo gepiept dus!

Biab blijft met gemak 14 dagen op de natuurlijke nagel zitten en bladdert niet af. Biab kan gecombineerd worden met Gellak. Biab wordt alleen gebruikt op handnagels. Gellak kan worden gebruikt op zowel  vingernagels als teennagels en is in veel verschillende kleuren & French manicure verkrijgbaar.

Is Biab of gellak niet slecht voor je nagels?

Regelmatig krijgen wij de vraag "Is Biab of  gellak niet slecht voor je nagels?" Als je van nature sterke nagels hebt, is het echt niet schadelijk. Je kunt het gewoon blijven dragen.

Kom vrijblijvend eens langs in onze salon om te rond te kijken, informatie te vragen of om een afspraak te maken. We ontmoeten u graag!

VOORDELEN:
• Eenvoudige, snelle behandeling
• Zowel voor voet als handnagels
• Veel kleuren mogelijk
• Geen tips, geen acryl
• Minimaal 14 dagen prachtig resultaat
• Verstevigt eigen natuurlijke nagels

Wilt u nail art of iets extra's? Dat is uiteraard mogelijk, de kosten daarvan zijn afhankelijk van uw wensen en wordt vooraf met u besproken.

In de praktijk:
Voordat wij een Biab of een gellak behandeling kunnen verzorgen, is het belangrijk en noodzakelijk dat de nagelriemen op de juiste manier verzorgd zijn en de nagels allemaal een gelijke lengte hebben. Deze voorbehandelingen zitten allemaal inbegrepen bij de prijs. Met uitzondering van het verwijderen van een oude kleur.

Bekijk hier onze prijslijst voor onze gellak-tarieven.