“De schoonheid van het nieuwe normaal”

We weten al hoe we ons tegen het virus zelf kunnen beschermen, maar wist u dat langdurig gebruik van een masker veranderingen aan de huid kan veroorzaken, zoals zuurstofgebrek en ophoping van onzuiverheden, acne en / of gelokaliseerde mee-eters, irritaties en veranderingen, uitdroging, een accentuering van “marionetlijnen” en een versnelling van veroudering?

Wie had gedacht dat we zouden worden getroffen door een virus dat ons dagelijks leven zou veranderen en ons zou laten kennismaken met gezichtsmaskers en hydroalcoholische gel? We beschrijven de belangrijkste veranderingen die uw huid kan ondergaan en hoe u deze op afstand kunt houden.

Huidveranderingen veroorzaakt door het dragen van een gezichtsmasker

Gezichtsmaskers maken deel uit van ons dagelijks leven en langdurig gebruik kan huidveranderingen veroorzaken; daarom moet u uw schoonheidsroutine aanpassen aan het “nieuwe normaal” met als doel huid onvolkomenheden zoals “maskne” of acnemechanica, evenals irritaties, uitdroging en vroegtijdige veroudering te behandelen en te voorkomen.

CASMARA heeft een specifieke schoonheidsroutine bedacht die de huid de verzorging geeft die ze nodig heeft om in topconditie te blijven tijdens het ‘nieuwe normaal’.

• EXPERTREINIGING. Het geheim van een goed verzorgde huid is een deskundige gezichtshygiëne en bij het gebruik van een masker moet in dit verband speciale aandacht worden besteed, aangezien het gebied zweet, vuil en talgafscheiding ophoopt. Daarom is het essentieel dat u de huid minstens twee keer per dag reinigt, ’s ochtends en’ s avonds, voordat u uw gebruikelijke crème aanbrengt.

Multifunctionele reiniging op basis van hydraterende, kalmerende en beschermende actieve ingrediënten die de huid diep reinigen met respect voor het microbioom van de huid, zijn de beste keuze. We raden onze Cleanser-3in1 aan op basis van aminozuren van zijdeproteïnen, die de huid verzachten, beschermen en hydrateren, samen met groene thee, die de geïrriteerde huid kalmeert en de irritatie verwijdert. Als u een vette huid heeft, kies dan voor onze Cleanser Dermopurifying Oily Skin, een antiseptische, dermopurifying gezichtsreiniger met eigenschappen die helpen de huid te zuiveren en overtollig talg te corrigeren. Het reinigt de huid en beschermt tegelijkertijd tegen de verspreiding van ziektekiemen en het verschijnen van mee-eters.

• SLIMME EXFOLIATIE. Het gebruik van een masker creëert een vochtige atmosfeer door de ophoping van dampen tijdens het ademen. Dit veroorzaakt een toename van de talgproductie die, samen met een opeenhoping van onzuiverheden, de poriën verstopt.

Om deze reden is het gebruik van een exfolierend product essentieel. Deze zijn gebaseerd op peelings met geavanceerde zuurcombinaties die supereffectieve resultaten behalen, terwijl de huid wordt gerespecteerd en diep gereinigd, de huidstructuur wordt verbeterd en oneffenheden op het oppervlak worden verwijderd.

Breng Natural Peeling elke avond aan en laat 5 minuten inwerken. Dit zou een essentieel onderdeel moeten zijn van uw schoonheidsroutine. U wordt elke ochtend wakker met een stralende huid. Gegarandeerd! 

EXTRA HYDRATATIE. De sleutel tot een mooie, goed verzorgde huid die tegen het verstrijken van de tijd wordt beschermd, is om haar hydratatieniveau op peil te houden. Bij het gebruik van maskers is het belangrijker dan ooit dat u uw huid iets extra’s geeft, omdat deze de huid kunnen uitdrogen door overmatig zweten in het gebied. Dit bevordert het verschijnen van de gevreesde “marionetlijnen” en vroegtijdige veroudering van de huid. Bovendien kan het roodheid en irritatie veroorzaken die worden verergerd door de wrijving van het masker tegen de huid.

De oplossing: Hydra Sensi olievrije ampullen meerdere keren per dag aanbrengen. Deze ampullen zijn gebaseerd op mallow-extract en zeecollageen en helpen het gebied gehydrateerd en beschermd te houden tegen het verschijnen van rimpels, terwijl de huid strakker wordt. Ze beschermen de huid ook tegen wrijving veroorzaakt door maskerslijtage en mogelijke irritaties. Gebruik voor, na en tijdens gebruik van het masker.

• ACNE SOS. Het verschijnen van acne veroorzaakt door het gebruik van een masker is zo gewoon dat het zelfs heeft geleid tot een nieuwe term om het te identificeren: Maskne of acne-mechanica. Een vochtige omgeving, de ophoping van gifstoffen en wrijving, allemaal veroorzaakt door maskerslijtage, vormen de perfecte voedingsbodem voor de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor acne. 

Deze factoren helpen de bacteriën zich te verspreiden en de huid binnen te dringen, waardoor er puistjes ontstaan. Maakt u zich geen zorgen als u deze huidverandering heeft meegemaakt, want het verwijderen van deze puistjes is gemakkelijk. Naast het direct volgen van de bovengenoemde richtlijnen voor puistjes, gebruikt u een talgregulerende gezichtsgel om plaatselijke puistjes op te ruimen. Sebocontrol van CASMARA is een talgregulerende gezichtsgel die actieve ingrediënten combineert die puistjes reguleren en onmiddellijk inwerken, en zich erop concentreren om ervoor te zorgen dat ze in een oogwenk verdwijnen.

Aanvullende routine. Verbeter de schoonheid van uw ogen.

Zoals u weet, staan ​​uw ogen centraal als u een masker gebruikt, daarom is het essentieel dat u ze extra aandacht geeft om ze te accentueren en ze er jong uit te laten zien.

Hoe kunnen we ze optimaal benutten?

We raden u aan om Eye Contour Anti-Wrinkle te gebruiken, een heerlijke, romige oogcontourgel die expressielijntjes helpt herstellen en verminderen en tegelijkertijd de stevigheid en elasticiteit van het gebied verbetert. Het is fantastisch en dit seizoen is het een van onze meest gewilde producten geworden. Dagelijks aanbrengen, voordat u uw vochtinbrengende crème gebruikt, lichtjes in het gebied deppen, waardoor ook de zone wordt geactiveerd.

Mooie handen beschermd tegen COVID-19

Natuurlijk mogen we de zorg voor een van de eerste delen van ons lichaam niet vergeten om onze leeftijd – de handen – weg te geven. Dit kwetsbare gebied is momenteel onderworpen aan strikte hygiënepraktijken die de huid kunnen beschadigen en rimpels, vlekken en vroegtijdige veroudering kunnen bevorderen.  Doorgaan met het wassen van de handen en het gebruik van hydroalcoholische gel kan de beschermende lipidenbarrière die uw huid beschermen, verwijderen. Dit veroorzaakt roodheid, droogheid, scheuren en het verschijnen van rimpels met ongemakkelijke jeuk of pijn; en als resultaat voortijdige veroudering.

Maar het is belangrijk om een ​​geschikte gel te kiezen, aangezien niet alle hydroalcoholische gels hetzelfde zijn. CASMARA heeft een revolutionaire, anti-aging hydroalcoholische gel gecreëerd, Sanitizing Gel, die een krachtig desinfecterend effect combineert met een geavanceerde hydraterende en beschermende werking, dankzij het mellow-extract en de formule op basis van niacinamide. Deze gel garandeert een optimale hygiëne terwijl de handen gehydrateerd en verzorgd blijven.

Voor wat extra verzorging tegen veroudering kunt u de Recovery Hand Cream, met het Global Age System, zo vaak aanbrengen als u nodig heeft. De UrbanProtect-formule detecteert en werkt in op de meest beschadigde gebieden, herstelt ze en zorgt voor buitengewone elasticiteit, terwijl het tegelijkertijd de beschermende barrière op de huid van de handen versterkt.

Tip voor perfecte handen: Breng ’s nachts een ruime hoeveelheid handcrème aan en slaap met katoenen handschoenen aan. U verbetert de effecten ervan en bereikt spectaculaire herstellende resultaten. Beschermd zijn en uw huid gezond houden en er geweldig uitzien is dit seizoen mogelijk. Met specifieke dagelijkse verzorging en deze eenvoudige tips, helpt CASMARA u elke dag de schoonheid van uw huid te behouden, zoals wij altijd doen.

Wij hopen dat wij u met deze informatie kunnen helpen bij alle problemen waar u tegen aanloopt in Corona tijd wat betreft huidverzorging.

STAY SAFE 

Het Team van JO&JIJ

 

Bron: Casmara Cosmetics