Manicure

Manicure

Het weer, hormonen, medicijnen kunnen allemaal invloed hebben op je huid en nagels. Er ontstaat een droge, gesprongen en soms pijnlijke huid. De nagels kunnen gaan splijten en scheuren. Of uw handen te lijden hebben onder dagelijks werk of dat u gewoon wat extra aandacht en verzorging voor ze wenst, onze manicurebehandeling maakt uw handen en nagels weer prachtig; bij JO&JIJ weten wij hier wel raad mee. Manicures zijn de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Met hoge kwaliteitsproducten krijgen uw handen en nagels de aandacht die ze verdienen.  Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en zien ze er uit om door een ringetje te halen. Tijdens deze behandeling zorgen we ook gelijk voor een lekkere kop koffie of thee met iets lekker, om de behandeling compleet te maken. Deze heerlijke verzorgende manicure kunt u ook combineren met een van onze gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Wat kun je bij ons verwachten?

Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Je vingers worden eerst met een lauwwarm badje verwend, zo worden de nagelriemen lekker zacht. Je nagels worden in jouw favoriete nagelvorm op gelijke lengtes gevijld. Ribbelt op je nagels polijsten we weer glad. Daarnaast kun je extra opties kiezen bij je behandeling; gellak of nailart, het is net wat jij wilt.

Manicure

38,50
Duur van de behandeling +/- 30 minuten
Desinfecteren van de handen en nagels. In model vijlen van de nagels. Het losmaken van de nagelriemen. De nagelriem wordt ingesmeerd met een olie die de natuurlijke nagel en de nagelriem verzorgt. Ter afsluiting een massage met een verzorgende handcrème.