Zo af en toe is het goed om de boel weer eens lekker wakker te schudden. Een en ander te vernieuwen. Even een lekker frisse wind er doorheen. Voor onze salon betekende dit de afgelopen maanden letterlijk een andere indeling van het pand en een nieuw verfje op de muur. Die werkzaamheden zijn inmiddels helemaal afgerond en we heten onze gasten graag van harte welkom in onze vernieuwde en ruimere salon.

Daarnaast hebben we ook besloten afscheid te nemen van de naam Jo’s Feet & Skincare. Vanaf heden gaan we door het leven als JO&JIJ! De salon voor handen, voeten & gezicht.

Deze beslissing heeft natuurlijk heel wat voeten in aarde; een nieuw logo, andere gevelbekleding & belettering op de ramen, nieuw drukwerk en een lekker strak bijgewerkte website. Op het moment zijn we achter de schermen nog druk bezig met de laatste details, maar het wordt – net als onze salon – zo mooi!

Benieuwd naar het eindresultaat? Houdt onze social media in de gaten, of loop gerust eens binnen in de salon en kom kennismaken! Vinden we altijd gezellig! JO&JIJ: de salon voor JOU!