BIAB

BIAB

BIAB staat voor Builder In A Bottle. Deze behandeling is bedoeld voor de natuurlijke nagels. Tegenwoordig hebben we namelijk zoveel mooie producten, waarmee je de natuurlijke nagel goed kunt versterken; dat je eigenlijk geen kunstnagel meer nodig hebt. De BIAB treatment is eigenlijk een vervanger van de kunstnagel.

BIAB staat voor "Builder in a Bottle" en is een innovatieve nageltechniek die steeds populairder wordt in de nagelindustrie. Het combineert de voordelen van gel en acryl en biedt een duurzame en flexibele oplossing voor het verlengen en versterken van nagels. BIAB is ontwikkeld om zowel natuurlijke nagels te versterken en ook een langere lengte te kunnen behouden. In tegenstelling tot kunstnagels waarbij de noodzaak van lijm of tips aanwezig is.

 

Met de BIAB kunt u uw nagels in een relatief korte periode tot de gewenste lengte laten groeien.

Waarom kiezen voor BIAB?

  1. Sterkte en Duurzaamheid: BIAB is bekend om zijn uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid. Het biedt een robuuste laag die je natuurlijke nagels beschermt tegen breken en splijten. Hierdoor kunnen klanten genieten van langer durende nagels zonder frequente reparaties.
  2. Natuurlijke Uitstraling: BIAB geeft de nagels een natuurlijke uitstraling. De gel is beschikbaar in verschillende tinten die de natuurlijke kleur van de nagel kunnen nabootsen, waardoor het ideaal is voor klanten die een subtiele en verfijnde look verkiezen. Maar daarbij kan er ook nog steeds gekozen worden uit een van onze +- 150 gellak kleuren.
  3. Vriendelijk voor de Nagels: In tegenstelling tot traditionele acryltechnieken, is BIAB minder schadelijk voor de natuurlijke nagels. Het hecht zonder de noodzaak voor agressieve primers of verlijming, wat het risico op nagelbeschadiging minimaliseert.
  4. Lange Houdbaarheid: Een van de grootste voordelen van BIAB is de lange houdbaarheid. Nagels met BIAB blijven tot wel drie weken mooi zonder te chippen of te breken. Dit betekent minder frequente salonbezoeken voor onderhoud, wat zowel tijd als geld bespaart.
  5. Groeivriendelijk: BIAB groeit mee met de natuurlijke nagel, waardoor de nagel er langer verzorgd uitziet naarmate hij groeit. Dit maakt het een uitstekende keuze voor klanten die op zoek zijn naar een langdurige en verzorgde oplossing.

Wilt u nail art of iets extra's? Dat is uiteraard mogelijk, de kosten daarvan zijn afhankelijk van uw wensen en wordt vooraf met u besproken. Wij willen wel graag voor uw afspraak weten dat u nail-art wilt. Dit in verband met de tijd.