Fruitzuur Peelings

Peelings

De huid heeft soms net iets meer nodig om af te komen van die vervelende pukkeltjes, doffe, vermoeide look of fijne lijntjes. Je kunt dan kiezen voor een chemische peeling. Wat houdt deze behandeling precies in? En wat doet een peeling voor de huid? Peeling (ook wel exfoliation genoemd) is een techniek in de cosmetica, waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien.

Bij een (chemische) peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur, bijvoorbeeld glycolzuur, salicylzuur of melkzuur.

Deze ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten. Hierdoor wordt een frissere en stralende huid zichtbaar. Oneffenheden als littekens, zonschade, pigmentvlekken en acne kunnen verminderen, en daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Een peeling bevat hogere concentraties zuren dan de cremes voor dagelijks gebruik. Het effect op de huid zal hierdoor groter zijn. De gekozen concentratie en ingrediënten hangen overigens samen met de klachten die de huid vertoond. Wij adviseren u graag welke behandeling bij u het beste resultaat zal geven.

EKSEPTION

De Peelings van EKSEPTION maken waar wat ze beweren, er zijn maar weinig merken die hierin mee kunnen. De naam EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzwakte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling. Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten.

De EKSEPTION Peelings kan je bij JO&JIJ boeken vanaf 74,- euro! Kortom: gewoon DOEN!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake. Bel naar 06 46832823 of vul ons contactformulier in.