Lieve klanten,
Met pijn in ons hart en veel verdriet hebben wij vandaag besloten dat wij met ingang van 18 maart onze praktijk te sluiten tot en met 6 april vanwege het Corona virus.
Het RIVM geeft duidelijk aan dat we 1,5 meter afstand moeten houden en in ons beroep is dat onmogelijk. Hierdoor is het voor ons niet meer mogelijk om onze behandelingen uit te voeren op de manier die u van ons gewend bent. De gezondheid en veiligheid van al onze klanten, medewerkers en dierbare omgeving hebben de allerhoogste prioriteit. Met deze maatregel hopen wij een bijdragen om verdere verspreiding te voorkomen.
Dit besluit is niet niks, en hebben wij ook lang en uitvoerig over na gedacht want niemand weet wat voor gevolgen dit gaat hebben. Wij zullen er in ieder geval ons best voor doen om met zijn alle er keihard voor te knokken. Bij echte noodgevallen mag er worden gebeld naar 06-28186095.
Op 6 April nemen wij mits we weer open mogen met iedereen contact op voor een nieuwe afspraak. Mocht er al een afspraak staan na 6 april dan zien wij u gewoon dan mits u niks van ons hoort. Producten en thuiszorgsets kunnen telefonisch of per mail gewoon besteld worden.
Wij hopen op jullie volle begrip en hopen iedereen na deze tijd weer in goede gezondheid weer bij ons terug te zien. Voor nu wensen wij iedereen heel veel sterkte toe in deze rare tijd.
Liefs het team van JO&JIJ LEERDAM