Over ons

Onze salon

JO & JIJ is dé schoonheidsspecialist voor handen, voeten en gezicht in Leerdam. “We vinden het belangrijk dat iedereen aandacht, professionaliteit en gezelligheid ervaart. Daarnaast staat service bovenaan het lijstje!” vertelt Jo (Jolanda Willemse)

Waar het 9 jaar geleden enkel nog een pedicure praktijk was, is JO & JIJ in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een schoonheidssalon voor onder andere:

  • Huidverbetering
  • Pedicure (medisch)
  • Manicure
  • Gellak
  • Nagelstyling
  • Visagie

Uniek aan onze salon is dan we sinds kort een soort “nagelwinkeltje” hebben.

Dit was al langer een wens van Jo. Nu verkopen we  producten die een professionele nagelstyliste of hobby nagelstyliste nodig heeft. Wij verkopen alle producten van de "Nagelfabriek". De meeste nagelproducten worden online en in groothandels aangeboden. Online staat er een korte of geen gebruiksaanwijzing bij. Daarnaast komen kleuren online vaak anders over dan in het echt. Is het niet fijner om te kunnen bekijken wat je koopt en dat je kunt bespreken wat je het beste kan gebruiken of hoe je het moet gebruiken met iemand die weet waar ze het over heeft. Wij kunnen je advies geven, je kunt de kleuren echt zien, wij laten zien hoe je iets moet gebruiken, wij kunnen vertellen wat je misschien niet goed doet.

Iedereen die het leuk vind om met nagels bezig te zijn kunnen bij ons binnen lopen. Wij vinden het heel leuk jou verder op weg te helpen. Er worden bij ons namelijk ook opleidingen en workshops gegeven, maar ook les op maat.  Stel  jij krijgt iets toch niet goed onder de knie, meld het bij ons. We gaan kijken wat het probleem is en hoe we jou kunnen helpen en maken we een les op maat. Ook voor een workshop visagie ben je bij JO & JIJ aan het juiste adres! De salon heeft gediplomeerde docenten in huis, die van jou en prof kunnen maken en je kan helpen groeien.