Workshop Nailart

Workshop Nailart

Nailart is de verzamelnaam voor verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden. Het is de finishing touch voor kunstnagels of de natuurlijke nagel. Ze geven een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven.

Voor het design van de nailart kan worden gekozen uit een groot aantal verschillende technieken. Met je eigen fantasie en creativiteit kun de meest originele  creaties op de natuurlijke of kunstnagels aanbrengen, of ze nu lang of kort zijn.

Deze workshop is voor iedereen die van mooie nagels houdt. Je hebt geen vooropleiding nodig en je hoeft geen nagelstyliste zijn. Duur van de workshop is 3 duur; we starten om 18:30 tot 21:30 uur. Voor deze workshop geldt een minimum van 2 personen en een maximum van 6 personen. Je werkt met onze materialen en je eigen gemaakte creaties mag je natuurlijk mee naar huis nemen.

Workshop Nailart

59,-
Inclusief goodybag.

Workshop nailart

Maandag 16 juli 2018

Workshop nailart

Maandag 10 september 2018

Stuur ons via het contactformulier een bericht met je telefoonnummer en voor welke workshop je interesse hebt. Vervolgens ontvang je van ons een reactie met een aanmeldingsformulier en de verdere betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling is je plek gereserveerd.