Workshop Nailart

Workshop Nailart

Nailart is de verzamelnaam voor verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden. Het is de finishing touch voor kunstnagels of de natuurlijke nagel. Ze geven een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven.

Voor het design van de nailart kan worden gekozen uit een groot aantal verschillende technieken. Met je eigen fantasie en creativiteit kun de meest originele  creaties op de natuurlijke of kunstnagels aanbrengen, of ze nu lang of kort zijn.

Deze workshop is voor iedereen die van mooie nagels houdt. Je hebt geen vooropleiding nodig en je hoeft geen nagelstyliste zijn. Duur van de workshop is 3 duur; we starten om 13:00 tot 16:00 uur. Voor deze workshop geldt een minimum van 4 personen en een maximum van 6 personen. Je werkt met onze materialen en je eigen gemaakte creaties mag je natuurlijk mee naar huis nemen.

Tip: leuk team uitje of gewoon samen met je vriendinnen

Workshop Nailart € 99,- (inclusief nailartpakket)

Lijkt het je leuk om bij ons een workshop te volgen?

Stuur ons via het contactformulier een bericht onder vermelding van de workshop/opleiding die je wilt volgen. Wij vinden het fijn om jou eerst goed te informeren en samen met jou te overleggen. Als alles besproken is prikken we een datum.
Laat je telefoonnummer achter zodat Haydie zelf telefonisch contact met je kan opnemen.
uiteindelijk kan je via onze webshop de workshop betalen. Na ontvangst van je betaling is je plek gereserveerd.

Workshop Nailart

vrijdag 14 februari van 18:00-21:00

Workshop Nailart

U kunt ieder moment starten met de opleidingen. Meld je aan en in overleg kan er gestart worden
has been added to the cart. View Cart