Privéles nagelstyling

Privéles Nagelstyling

JO & JIJ privé lessen Wil jij één op één intensief getraind worden om bepaalde technieken extra trainen? Bij JO & JIJ kun je daarom kiezen voor Privélessen.  

Tijdens de privéles train je samen met onze docente Haydie intensief op een nailtrainer of model. Van te voren heb je besproken welke techniek je nog niet goed beheerst, deze zul je met Haydie blijven oefenen totdat je ze onder de knie hebt. Door de één op één training werk je samen gericht naar jouw doel toe.

Eén privéles is op maat naar jouw wensen. Vooraf bespreek je de duur en de kosten van zo’n les. Het is al mogelijk om les  per uur te volgen. Een les kost per uur exclusief materiaal € 35,00

“Privéles is de uitkomst voor alles, waarom? Het is snel, intensief en helemaal afgesteld op jouw behoeftes. Zo leer je snel en effectief waar jij behoefte aan hebt en zoek je jouw grenzen op en je gaat er overheen. We dagen je uit en je niveau stijgt enorm!”

 

Prijs per persoon €35,- per uur

Lijkt het je leuk om bij ons een opleiding te volgen?
Stuur ons via het contactformulier een bericht met de opleiding die je wilt volgen. Wij vinden het fijn om jou eerst goed te informeren en samen met jou te overleggen. Als alles besproken is prikken we een datum.
Laat je telefoonnummer achter zodat Haydie zelf telefonisch contact met je kan opnemen.
uiteindelijk kan je via onze webshop de opleiding betalen. Na ontvangst van je betaling is je plek gereserveerd.

    has been added to the cart. View Cart