Opleiding Nagelstyling Acryl/Gel technieken

Opleiding nagelstyling acryl-/gelnagels met diploma

De opleiding nagelstyling Acryl/Gel technieken bestaat uit 3 modules. Deze modules ga je stap voor stap doorlopen tijdens je opleiding en staan hieronder uitgebreid beschreven.

In totaal duurtde opleiding Acryl-/Gelnagel technieken 5  lesdagen van ieder 5 uur. Wij zorgen dat er tijdens de lesdagen een natje en een droogje voor je klaar staat.

Bij de start van je opleiding nagelstyling Acryl/Gel technieken ontvang je het lespakket waarin alles zit wat je tijdens je opleiding nodig hebt. Daarnaast ontvang je een compleet lesboek, waar alle stof in staat beschreven die tijdens je opleiding aan bod komt. Bij sommige modules is een model vereist.

Bij het positief afronden van je examen ga je naar huis met een officieel Diploma. 

Na het afronden van je Opleiding nagelstyling Acryl/Gel technieken zal je in de praktijk waarschijnlijk nog tegen veel 'nieuwe' dingen aanlopen. Ook hier willen wij je bij blijven ondersteunen.

Programma opleiding nagelstyling Acryl/Gel technieken

Start

Bij de start van je opleiding ontvang je het lespakket waarin alles zit wat je tijdens je opleiding nodig hebt. Daarnaast ontvang je een compleet lesboek, waar alle stof in staat beschreven die tijdens je opleiding aan bod komt.

Module 1: Theorie

Tijdens deze module leer je werken met verschillende soorten tips. Het plakken van tips is het belangrijkste onderdeel. Naast het plakken van tips leer je tijdens deze module de basisbeginselen van het vijlen. Vijlen is gedurende je carrière als nagelstyliste van groot belang.

Module 2: Tip applicatie

In de module leer je het voorbereidende werk voordat je Gel of Acryl gaat aanbrengen. Dit is dus de belangrijkste module, want door een goede voorbereiding vergroot je de kans dat de kunstnagels goed en lang blijven zitten. Je dient deze module volledig te beheersen, voordat je door kunt stromen naar de volgende module. Oefenen en huiswerk is in deze fase van groot belang.

Module 3: Gel/acryl

In deze module ga je aan de slag met de techniek: Gel of Acryl. Tijdens deze module leer je onder meer alles over het werken met sjablonen en het aanbrengen van French Manicure. Ook diverse vijltechnieken komen tijdens deze module uitgebreid aan bod. De laatste dag van de module ga je aan de slag met het corrigeren en nabehandelen van een uitgegroeide nagel.

Examen

Het diploma, het officiële bewijs om aan de slag te gaan als professioneel nagelstyliste. Het is echt de kroon op je werk en straalt professionaliteit uit in je salon. Na het afronden van je opleiding, volgt een examen. Tijdens het examen word je op praktijk en theoriegebied getoetst. Met een diploma wek je vertrouwen bij klanten en onderscheid je jezelf op een professionele manier.

Opleiding Acryl

995,-
Inclusief uitgebreid lespakket & lesboek.

Opleiding Gel

1085,-
Inclusief uitgebreid lespakket & lesboek.

Vriendenkorting

Samen met je vriendin, zus of misschien wel je moeder deze opleiding gaan volgen? Schrijf je dan samen in en ontvang ieder €150,- korting op het totaalbedrag!

Opleiding Acrylnagels-gelnagles

U kunt ieder moment starten met de opleidingen. Meld je aan en in overleg kan er gestart worden

Lijkt het je leuk om bij ons een opleiding te volgen?
Stuur ons via het contactformulier een bericht met de opleiding die je wilt volgen. Wij vinden het fijn om jou eerst goed te informeren en samen met jou te overleggen. Als alles besproken is prikken we een datum.
Laat je telefoonnummer achter zodat Haydie zelf telefonisch contact met je kan opnemen.
uiteindelijk kan je via onze webshop de opleiding betalen. Na ontvangst van je betaling is je plek gereserveerd.

    has been added to the cart. View Cart