Opleiding nagelstyling Gel/Acryl technieken

Opleiding nagelstyling acryl-/gelnagels met diploma

De Opleiding Gel/Acryl technieken bestaat uit 3 modules. Deze modules ga je stap voor stap doorlopen tijdens je opleiding en staan hieronder uitgebreid beschreven.

In totaal duurtde opleiding Gel/Acrylnagel technieken 5  dagen. Een lesdag start om 13.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Wij zorgen dat er tijdens de lesdagen een heerlijke lunch voor je klaar staat.

Bij de start van je opleiding ontvang je het lespakket waarin alles zit wat je tijdens je opleiding nodig hebt. Daarnaast ontvang je een compleet lesboek, waar alle stof in staat beschreven die tijdens je opleiding aan bod komt. Bij sommige modules is een model vereist.

Bij het positief afronden van je examen ga je naar huis met een officieel Diploma. 

Na het afronden van je Opleiding Gel/Acryl Technieken zal je in de praktijk waarschijnlijk nog tegen veel 'nieuwe' dingen aanlopen. Ook hier willen wij je bij blijven ondersteunen.

Start

Bij de start van je opleiding ontvang je het lespakket waarin alles zit wat je tijdens je opleiding nodig hebt. Daarnaast ontvang je een compleet lesboek, waar alle stof in staat beschreven die tijdens je opleiding aan bod komt.

Module 1: Theorie

Tijdens deze module leer je werken met verschillende soorten tips. Het plakken van tips is het belangrijkste onderdeel. Naast het plakken van tips leer je tijdens deze module de basisbeginselen van het vijlen. Vijlen is gedurende je carrière als nagelstyliste van groot belang.

Module 2: Tip applicatie

In de module leer je het voorbereidende werk voordat je Gel of Acryl gaat aanbrengen. Dit is dus de belangrijkste module, want door een goede voorbereiding vergroot je de kans dat de kunstnagels goed en lang blijven zitten. Je dient deze module volledig te beheersen, voordat je door kunt stromen naar de volgende module. Oefenen en huiswerk is in deze fase van groot belang.

Module 3: Gel/acryl

In deze module ga je aan de slag met de techniek: Gel of Acryl. Tijdens deze module leer je onder meer alles over het werken met sjablonen en het aanbrengen van French Manicure. Ook diverse vijltechnieken komen tijdens deze module uitgebreid aan bod. De laatste dag van de module ga je aan de slag met het corrigeren en nabehandelen van een uitgegroeide nagel.

Examen

Het diploma, het officiële bewijs om aan de slag te gaan als professioneel nagelstyliste. Het is echt de kroon op je werk en straalt professionaliteit uit in je salon. Na het afronden van je opleiding, volgt een examen. Tijdens het examen word je op praktijk en theoriegebied getoetst. Met een diploma wek je vertrouwen bij klanten en onderscheid je jezelf op een professionele manier.

Opleiding Acryl

1095,-
Inclusief lespakket & lesboek.

Opleiding Gel

1180,-
Incl. lespakket & lesboek.
Bij inschrijving voor beide opleidingen ontvangt u € 150,- korting op het totaalbedrag! Ook termijnbetaling is eventueel bespreekbaar met een eenmalige vermeerdering van € 25,-.

Blok 1 Acryl

5 september, 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober 2018

Blok 2 Gel

12 september, 26 september, 10 oktober, 24 oktober, 7 november 2018

Blok 3 Acryl

20 oktober, 3 november, 17 november, 1 december, 15 december 2018

Blok 4 Gel

27 oktober, 10 november, 24 november, 8 december, 22 december 2018

Stuur ons via het contactformulier een bericht met je telefoonnummer en voor welke opleiding je interesse hebt en welke datum,
dan neemt Haydie telefonisch contact met je op. Na ontvangst van je betaling is je plek gereserveerd.