Opleidingen & workshops

JO&JIJ leert het jou tijdens onze workshops & opleidingen!

Hier vind je informatie over onze opleidingen en workshops, zoals de inhoud en de kosten van de opleidingen en workshops die wij regelmatig aanbieden.

Bij JO&JIJ delen wij graag onze kennis met JOU. Wij verzorgen daarom ook opleidingen en workshops voor gezellige, vlotte en leuke dames. Op dit moment worden er verschillende opleidingen Acrylnagels gegeven. Daarnaast bieden we ook regelmatig verschillende workshops in nagelstyling en make-up aan.

Onze experts leren het jou

Er zijn 2 toppers die ons cursusaanbod mogelijk maken. Namens ons team nemen Haydie & Naomi deze taak op zich. Zij hebben o.a. op het gebied van handen en nagels alle kennis in huis, waarmee ze jou kunnen opleiden tot een echte vakvrouw. Onze leading lady Haydie heeft verschillende opleidingen in de beauty gedaan en schoolt ook nog steeds bij om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken.

Onze dames hebben veel kennis en ervaring opgedaan in der loop der jaren. Denk aan het verzorgen van de make-up van verschillende artiesten, of het lesgeven en bijscholen bij een van de grote bekende nagelacademies in Nederland. Dus kennis gegarandeerd!

Ze geven je met plezier meer info en willen graag weten wat jouw wensen zijn. Er zijn namelijk standaard opleidingen en workshops, maar ook maatwerk. Bij maatwerk bedoelen wij dat jij misschien al een opleiding hebt gedaan maar een bepaald onderdeel niet onder de knie krijgt, dan krijg jij een workshop afgestemd op jou.

Over onze lessen

Er wordt lesgegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen. Tijdens de lesdag verwennen wij jou graag met koffie of thee en iets lekkers en in sommige gevallen wordt er voor eten gezorgd.

Aan het eind van de dag ben je in staat om met je startpakket een setje nagels te zetten waar je U tegen zegt ;-)! Bij JO&JIJ proberen wij zoveel mogelijk leuke en gezellige lessen te geven. Het is belangrijk dat iedereen de juiste aandacht en kennis ontvangt. Na het volgen van onze opleiding heb je een perfecte start voor een professionele ontwikkeling gemaakt! Een opleiding waar je later nog veel aan zult hebben en met plezier op terugkijkt.

Je kunt kiezen uit standaard pakketten:

  • Opleiding Acrylnagels met een echt examen en Diploma
  • Workshop Acryl nagels met certificaat
  • Manicure met certificaat
  • Gellak met certificaat
  • Nailart

Daarnaast  is alles bespreekbaar.

Heb je al een diploma maar loop jij nog tegen dingen aan, mail dan je vraag naar ons en Haydie zal contact met je opnemen. Samen met jou wordt er gekeken wat het beste bij jouw vraag past, misschien wel een training op maat.

Wij bieden ook losse uren aan, maar ook een strippenkaart voor een gunstiger tarief behoort tot de mogelijkheden.

Heb je zelf al producten of materialen bespreek dit, zodat je deze niet weer hoeft aan te schaffen. Kunnen wij wellicht meer voor je betekenen, laat het ons dan weten. Het advies is altijd vrijblijvend!

Zijn er nog vragen na het lezen van de informatie op onze site, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als je je in wilt schrijven voor een van onze workshops of opleidingen verzoeken we je het formulier hiernaast in te vullen. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

    has been added to the cart. View Cart