Feest make-up

Workshop Glamour-/feestmake-up

De feestdagen komen er aan en natuurlijk wil jij er dan op je allerbest uitzien! Je koopt een prachtig feestjurkje, een geweldige tas, fantastische schoenen en perfect bijpassende sieraden. Ook je afspraak bij de kapper en schoonheidsspecialiste staan allang geboekt. Nu alleen je make-up look nog...

Als je een leek bent op het gebied van make-up heb je waarschijnlijk geen idee hoe je bij jezelf een mooie glamour-/feestmake-up moet aanbrengen.

Neem daarom jouw eigen make-up mee en wij helpen jou met een paar simpele tips de perfecte look te creëren. Heb je geen eigen make-up dan is het natuurlijk ook mogelijk gebruik te maken van onze make-up.

Van deze avond maken wij al een kleine party onder het genot van een lekker hapje en een verfrissend drankje. We ontmoeten je graag!

Prijs per persoon €40,- Schrijf je met zijn 2-en in & ontvang beide 10% korting!

Lijkt het je leuk om deze workshop bij te wonen?

Stuur ons via het contactformulier jouw inschrijving onder vermelding van 'Glamour-/feestmake-up'. Je ontvangt van ons een bevestiging en de betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling is je plek definitief gereserveerd.