Opleidingen & workshops

JO&JIJ leert het!

Hier vind je informatie over onze opleidingen en workshops, zoals de inhoud en de kosten van de opleidingen.

Bij JO&JIJ delen wij graag onze kennis met JOU. Wij verzorgen daarom ook opleidingen en workshops voor gezellige, vlotte en leuke dames.

Op dit moment worden er opleidingen Acrylnagels gegeven. En daarnaast verschillende workshops in nagelstyling en make-up
Er zijn 2 toppers die deze opleidingen en workshops mogelijk maken. Deze dames hebben veel kennis en ervaring opgedaan in der loop der jaren. Denk aan het verzorgen van de make-up van verschillende artiesten, of het lesgeven en bijscholen bij een van de grote bekende nagel academies in Nederland. Dus kennis gegarandeerd! De dames geven je graag meer info en willen weten wat jouw wensen zijn. Er zijn namelijk standaard opleidingen en workshops, maar ook maatwerk. Bij maatwerk bedoelen wij dat jij misschien al een opleiding hebt gedaan maar een bepaald onderdeel niet onder de knie krijgt, dan krijg jij een workshop afgestemd aan jou. Heb je zelf al producten of materialen bespreek dit, zodat je deze niet weer hoeft aan te schaffen. Er wordt lesgegeven in kleine groepen. Tijdens de lesdag verwennen wij jou graag met koffie of thee en iets lekkers en in sommige gevallen wordt er voor eten gezorgd.

Kunnen wij wat meer betekenen, laat het ons dan weten? Het advies is altijd vrijblijvend!

Zijn er nog vragen na het lezen van de informatie op onze site, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als je je in wilt schrijven voor een van onze workshops of opleidingen verzoeken we je het formulier hiernaast in te vullen. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.