Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij de Body-Wizard cryolipolyse behandeling. Een cryolipolyse behandeling, oftewel een Freezesculpting behandeling, is een innovatieve manier om vet te verliezen.

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Tijdens een behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Voor wie is Cryolipolyse geschikt?

Cryolipolyse is voor na genoeg iedereen geschikt, maar cryolipolyse is geen oplossing voor overgewicht/obesitas. Tijdens een intakegesprek zal gekeken worden of u geschikt bent voor behandeling.

Wanneer zie ik resultaat?

Na een periode van 2 tot 4 maanden is er een goed resultaat zichtbaar. Het lichaam blijft nog 4 tot 6 maanden doorgaan met het afvoeren van vetcellen die afgebroken zijn. Doorgaans is men na 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. Zolang er vet aanwezig is kan de cryolipolyse behandeling uitgevoerd worden. Tussen de behandeling ligt een periode van 11 tot 13 weken. Wij adviseren, afhankelijk van de levensstijl, een onderhoudsbehandeling van één maal per jaar.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, “love handles”, bovenbenen en armen.

Wat zijn de tarieven van de cryolipolyse behandeling?