Corona huisregels

Leerdam, Woensdag 29 juli 2020

(deze aangepaste versie geld per 1 September)

Lieve klanten,

 

Hier de huisregels die wij vanaf nu hanteren:

 1. Heb je klachten? Neusverkoudheid, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot koorts of benauwdheidsklachten? Blijf dan thuis en annuleer uw afspraak! Dit geldt ook voor als u in contact bent geweest met corona-patiënten of als er iemand ziek is in uw gezin.
 2. Bent u op vakantie geweest naar een CODE ORANJE land? Dan is het helaas pas mogelijk om 2 weken na terug komst een afspraak te maken. uiteraard ZONDER symptomen. Heeft u al een afspraak staan? Dan willen wij u vragen die te verzetten.
 3. Kom op de afgesproken tijd, dus niet te laat, maar zeker ook niet te vroeg.
 4. Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen en daarna gebruikt u geen prive spullen meer (dus ook geen telefoons!)
 5. Helaas schenken wij op dit moment geen koffie/thee.
 6. Gebruik maken van het toilet is in principe niet mogelijk.
 7. U kunt uitsluitend met PIN betalen.
 8. U komt alleen en dus niet met partner of kinderen. Begeleiding mag wanneer dat niet anders kan; klant bij ons binnen brengen en daarna verlaat de begeleider ons pand weer. Deze komt pas terug als de behandeling gereed is.
 9. Komt u zonder afmelden niet op uw afspraak opdagen, dan brengen wij het gehele bedrag in rekening. GEEN UITZONDERINGEN!
 10. Komt u te laat? Dan kunnen wij niet garanderen dat de afspraak doorgaat.
 11. Mondkapjes zijn voor de klant niet verplicht, maar mocht u er een bij u hebben dan vinden wij het altijd prettig dat u die draagt. Bij ons ook te koop voor € 1.50 per stuk.

 

Alvast bedankt allemaal!

Het team van JO&JIJ!