Peelings

Chemische Peelings

Met onze nieuwste generatie peelings voor een mooie huid heb je een maximaal resultaat ZONDER de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties.

Met Chemische Peelings denk je al snel aan "foute zuren" die slecht zijn voor je huid. De Peelings van Meta For Skincare zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid MOOIER te maken. Ze zijn er in 5 sterktes, van lichte fruitzuurpeeling tot prachtige anti-ageing blend. Onze specialisten zullen samen met jou de wensen over je huid matchen bij de mogelijkheden met de juiste sterkte peelings.

Een Biopeeling of Chemische Peeling geeft een fantastisch resultaat en kan je al boeken vanaf 59,- euro! Chemische peelings zijn er voor lichte tot zware acne, pigmentvlekken, diepere rimpels, vale of doffe huid, rosacea of gewoon voor een mooie boost of dieptereiniging omdat je iets speciaals wil laten doen. Het oppervlak wordt gladder, de celvernieuwing verbetert en je zal snel weer complimentjes krijgen over de conditie en uitstraling van je huid. Kortom: gewoon DOEN!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake. Bel naar 06 46832823 of vul ons contactformulier in.