Nagelstyling & Manicure

Nagelstyling en Manicure

Uw Nagels en uw handen zijn uw visitekaartje! Het is daarom aan te bevelen uw nagels en handen goed te verzorgen. Daarvoor bent u bij Jo’s Feet & Skincare aan het juiste adres.

Gelnagel behandeling (verlenging)

Duur van de behandeling +/- 90 minuten
Desinfecteren van de handen en nagels en het losmaken van de nagelriemen. Lichtjes opruwen van de nagels voor een goede hechting. De tip wordt geplaatst en op de gewenste lengte geknipt, vervolgens wordt er met een vijl het randje van de tip gevijld totdat de tip en de nagel een geheel vormen en totdat alle nagels dezelfde lengte hebben. Vervolgens wordt de gel aangebracht en uitgehard in een UV-lamp. Nadat de gel is uitgehard wordt met een vijl het uiteindelijke model gevijld en worden de nagels gesealed met een topgel. De nagelriem wordt ingesmeerd met een olie die de natuurlijke nagel en de nagelriem verzorgt. Ter afsluiting een verzorgende handcrème.

Service

Als extra service controleren we na 7 dagen de conditie van uw nieuwe set zonder extra kosten.

Gelnagel behandeling overlay (versteviging eigen nagels)

Duur van de behandeling +/- 60 minuten
Desinfecteren van de handen en nagels en het losmaken van de nagelriemen. Lichtjes opruwen van de nagels voor een goede hechting. Met een vijl worden alle nagels op dezelfde lengte gevijld. Vervolgens wordt de gel aangebracht en uitgehard in een UV-lamp. Nadat de gel is uitgehard wordt met een vijl het uiteindelijke model gevijld en worden de nagels gesealed met een topgel. De nagelriem wordt ingesmeerd met een olie die de natuurlijke nagel en de nagelriem verzorgt. Ter afsluiting een verzorgende handcrème.

Opvullen Gelnagels

Duur van de behandeling +/- 60 minuten
Desinfecteren van de handen en nagels en het losmaken van de nagelriemen. Met een vijl wordt er een laag van de oude gel gevijld en alle nagels op de zelfde lengte gevijld. Vervolgens worden dezelfde stappen doorlopen als bij een nieuwe set.

Verwijderen Gelnagels

Ga niet zelf pulken of trekken aan de kunstnagels, maar laat ze door ons professioneel verwijderen incl. mini-manicure en lakken met een nagelverharder.

Service

Als extra service controleren we na 14 dagen de conditie van uw nagels zonder extra kosten.

Deelbehandelingen Gelnagels:

  • Nieuwe nagel
  • Nail art
  • Gellak

Manicure behandeling

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn, en uw nagels in een minder goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicure behandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie.

Wij bieden 2 verschillende manicure behandelingen aan:

Basis manicure

Duur van de behandeling +/- 45 minuten
Desinfecteren van de handen en nagels. Het losmaken van de nagelriemen. Massage van de handen met een scrub. Schoonmaken van de handen met warme kompressen. In model vijlen van de nagels. Het lakken van de nagels met basislak. De nagelriem wordt ingesmeerd met een olie die de natuurlijke nagel en de nagelriem verzorgt. Ter afsluiting een verzorgende handcrème.

Deluxe manicure

Duur van de behandeling +/- 65 minuten
Desinfecteren van de handen en nagels. In model vijlen van de nagels. Het losmaken van de nagelriemen. Massage van de handen met een scrub. Schoonmaken van de handen met warme kompressen. Kleipakking of paraffinepakking na keuze 10 minuten. Massage van de handen met een verzorgende massagegel. Het lakken van de nagels met basislak. De nagelriem wordt ingesmeerd met een olie die de natuurlijke nagel en de nagelriem verzorgt. Ter afsluiting een verzorgende handcrème.