Lash Lift & Wimperextensions

Lash Lift & Wimperextensions

STUDIO NALU

Studio Nalu bestaat sinds 2015 en is opgericht door Michielle Sahetapy. Michielle is gespecialiseerd op het gebied van de wimperlifting en wimperextensions en beheerst de ‘One by one’ en ‘Russian volume’ wimpertechnieken. Hieronder lees je meer over de behandelingen die ze doet, haar tarieven en haar contact gegevens om een afspraak te maken!

Lash Volume Lift

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij de natuurlijke wimpers worden gekrult. Tijdens de Lash Volume Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen pad aan “gelift” met speciale lotions die de krul in de wimpers blijvend maakt.

Wij raden je aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor iets langer worden omdat de uiteinde van de wimpers meestal lichter zijn. Het resultaat van de Lash Volume Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Je kunt de behandeling na 6 weken weer herhalen, het is niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers.

 

Voordelen:

 • Resultaat blijft 5 tot 6 weken zichtbaar. (afhankelijk van uw eigen wimpergroei cyclus)
 • Geen wimperkrultang meer nodig.
 • Geeft een natuurlijke uitstraling.
 • Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig.

Nazorg:

 • Zorg dat de wimpers de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden.
 • Houd met het douchen goed je hoofd achterover en was je gezicht alleen met een washandje, waarbij je je ogen vermijdt.
 • Na 24 uur kun je de wimpers weer schoonmaken en door borstelen. Ze zijn niet meer aan elkaar geplakt en het resultaat is nu pas echt goed zichtbaar en mag je ook weer mascara op!

 

Lash Lift € 50,00
Lift + Verven € 55,00

Russian Volume 2D-6D Wimperextensions

De 'Russian Volume 2D-6D' wimpertechniek is de nieuwste trend in de lash wereld. Met deze wimpertechniek maak je met 2 tot 6 hele dunne wimperextensions een waaiertje en bevestig je dat op één natuurlijke wimper. Hoe meer haartjes in een waaiervorm hoe voller het wordt. En voor een natuurlijke effect kan je kiezen voor 2 of 3 extensions op een natuurlijk wimper. Deze wimpertechniek is bedoeld voor vrouwen die niet veel natuurlijke wimpers van zichzelf hebben maar ook voor vrouwen die juist veel wimpers hebben en die een opvallende oogopslag willen creëren. Bij deze wimpertechniek mag je helaas geen mascara op omdat hierdoor de waaiers dichtklappen en het er uit gaat zien als een one by one' wimpertechniek.

 

Voordelen:

 • Een nog vollere effect maar wel een natuurlijke oogopslag

 • Voelt lichter en zachter aan dan de ‘One by one’ wimpertechniek.

 • Ideaal wanneer je niet zoveel natuurlijke wimpers hebt.

 

Nazorg:

 • Water: Zorg dat de wimperextensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden zodat de lijm volledig kan uitharden en hechten. Vermijd stromend water direct op uw wimperextensions. Probeer uw wimperextensions verticaal te reinigen. Laat de wimperextensions na het douchen aan de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast. Dep met toiletpapier uw wimperextensions, daarna kunt u eventueel met een fohne (koude lucht) droog blazen en daarna met een wimperborsteltje in model kammen.
 • Make up: Wimperextensions voorzichtig schoonmaken met oog make-up remover zonder olie of schoonmaken met gewoon warm water. Je hoeft geen mascara te gebruiken maar als je toch mascara wilt gebruiken als extra gave look kan je mascara gebruiken op waterbasis. Als je andere mascara gebruikt zal het op de wimpers gaan klonten omdat je het er moeilijk af krijgt. En bij de ‘Russian Volume 2D-6D’ raden we je aan om geen mascara te gebruiken omdat de waaiers dan dichtklappen en dat zou zonde zijn.
 • Verwijderen: Verwijder nooit zelf uw wimperextensions, laat dit altijd in de salon doen. De wimperextensions zitten met een speciale wimperlijm vast en kan alleen worden opgelost met de daarvoor bestemde gel remover die wij in de studio hebben. Ga het ook niet met olijfolie of andere olie proberen want dan breken je eigen wimpers af.
 • Borstelen: Om zo lang mogelijk je wimperextensions mooi te houden dien je ze elke ochtend en avond door te kammen met een wimperborsteltje die je van mij mee krijgt na de behandeling.
 • Het allerbelangrijkst: Wrijf niet (horizontaal) in uw ogen, hierdoor breken uw wimpers af. En trek niet aan de wimpers.
Nieuwe Set € 95,00
Refill 2 weken € 40,00
Refill 3 weken € 45,00
Refill 4 weken € 55,00
Refill 5 weken € 95,00
Verwijderen € 15,00

One By One Extensions

Bij de ‘One by one’ wimpertechniek wordt één wimperextension op één natuurlijke wimper geplaatst. Dit geeft een verlengend effect en blijft ongeveer 6 weken zitten tot de laatste wimperextension is uitgevallen. Om langer plezier te hebben van je wimpers, dien je de wimpers na ongeveer 3 weken op te laten vullen. Dit is wel afhankelijk van je natuurlijke wimpergroeicyclus en de verzorging door jou buiten de studio. Er wordt gemiddeld zo'n 90 tot 120 wimperextensions per oog gezet. De groeicyclus van je eigen wimpers bepaalt de uitval of het verliezen van de extensions.

Nazorg:

 • Water: Zorg dat de wimperextensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden zodat de lijm volledig kan uitharden en hechten. Vermijd stromend water direct op uw wimperextensions. Probeer uw wimperextensions verticaal te reinigen. Laat de wimperextensions na het douchen aan de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast. Dep met toiletpapier uw wimperextensions, daarna kunt u eventueel met een fohne (koude lucht) droog blazen en daarna met een wimperborsteltje in model kammen.
 • Make up: Wimperextensions voorzichtig schoonmaken met oog make-up remover zonder olie of schoonmaken met gewoon warm water. Je hoeft geen mascara te gebruiken maar als je toch mascara wilt gebruiken als extra gave look kan je mascara gebruiken op waterbasis. Als je andere mascara gebruikt zal het op de wimpers gaan klonten omdat je het er moeilijk af krijgt. En bij de ‘Russian Volume 2D-6D’ raden we je aan om geen mascara te gebruiken omdat de waaiers dan dichtklappen en dat zou zonde zijn.
 • Verwijderen: Verwijder nooit zelf uw wimperextensions, laat dit altijd in de salon doen. De wimperextensions zitten met een speciale wimperlijm vast en kan alleen worden opgelost met de daarvoor bestemde gel remover die wij in de studio hebben. Ga het ook niet met olijfolie of andere olie proberen want dan breken je eigen wimpers af.
 • Borstelen: Om zo lang mogelijk je wimperextensions mooi te houden dien je ze elke ochtend en avond door te kammen met een wimperborsteltje die je van mij mee krijgt na de behandeling.
 • Het allerbelangrijkst: Wrijf niet (horizontaal) in uw ogen, hierdoor breken uw wimpers af. En trek niet aan de wimpers.
Nieuwe set € 80,00
Refill 2 weken € 35,00
Refill 3 weken € 40,00
Refill 4 weken € 50,00
Refill 5 weken € 80,00
Verwijderen € 15,00
has been added to the cart. View Cart