Icurl

Icurl

iCurl is de allernieuwste revolutie op het gebied van wimperpermanent, voor wekenlang mooi gekrulde en langere wimpers zónder wimperextensions!

Het geheim van de iCurl®-Methode zit ‘m in de klem. Van dit soort systemen zijn er weliswaar vergelijkbare varianten op de markt, maar de klem van de iCurl® is de meest nieuwe en meest geavanceerde versie! Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden met een milde wimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling.

Lash serum voor langere wimpers

Perfect verzorgde én langere wimpers met het Dream Lash Multi-Active Lash Serumdream lash serum_web (1)Voor de verzorging van de wimpers ná de iCurl®-Methode is er het Dream Lash Multi-Active Lash Serum. Dit verzorgende wimperserum op basis van onder andere keratine, proteïnen, zijde-extract, ginseng en aloë vera, herstelt de wimperhaarstructuur na het permanenten, houdt de wimpers bij dagelijks thuisgebruik in perfecte conditie en maakt dat ze langer kunnen doorgroeien en ze dus langer worden (na 20 dagen gebruik zichtbare resultaten qua verbeterde lengte van de wimpers!).

Benieuwd naar wat Icurl voor jou kan betekenen? Maak een afspraak in onze salon!