Cryolipolyse

Cryolipolyse

U kunt bij Jo’s Feet & Skincare terecht voor Cryolipolyse, het alternatief voor liposuctie.

De body-wizard van Medcos Skisolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. De Body-wizard maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlaen in probleemzones selectief te verminderen. Met de unieke Body-wizard met Peltier-koeling is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur.

Wat is cryolipolyse?
Tijdens de Body-Wizard behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd.

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aan tast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Gemiddeld geeft elke Body-wizard cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar.

Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Probleem zone buik

€ 682
120 minuten
4 koppen Onder en bovenbuik inclusief Cosbeau Slimming Serum

Probleem zone bovenbenen

332
120 minuten
2 koppen Achterkant bovenbenen net onder de billen inclusief Cosbeau Slimming Serum

Probleem zone bovenarmen

332
60 minuten
2 koppen bovenarmen inclusief Cosbeau Slimming Serum

Probleem zone buik

332
60 minuten
2 koppen Onderkant buik of bovenkant buik inclusief Cosbeau Slimming Serum

Probleem zone "Love Handles"

332
60 minuten
2 koppen beide heupen inclusief Cosbeau Slimming Serum

Voor verdere informatie kunt u terecht in de salon. Daar kunt u een informatie pakket ophalen zodat u een en ander thuis op uw gemak kunt doorlezen.
Voorafgaand aan de behandeling is een intakegesprek noodzakelijk om te bepalen of u voor de behandeling in aanmerking komt.
Een intake gesprek kunt u maken met Jolanda of Haydie. Daarvoor kunt u bellen naar het volgende nummer: 06-53448914 of 06-28186095