Aanbiedingen

Aanbiedingen & producten uitgelicht

U kunt bij Jo’s Feet & Skincare terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen en ook heeft u de keuze uit (medisch)-pedicure, nagelstyling, huid verbeterende producten en deskundige adviezen .

Gedurende het hele jaar hebben wij altijd een aantal spetterende aanbiedingen, of om zelf lekker van te genieten of cadeau te geven uiteraard.

Ekseption All-Day Sheild

€34,50
MOST POWERFUL NATURAL SUNSCREEN De sterkste UVA-absorberende verbindingen in de natuur zijn de mycosporines zoals aminozuren (MMA's). Dit zijn stoffen die voorkomen in een aantal lagere organismen, zoals algen, koralen en ongewervelde zeedieren. Koralen die leven in helder ondiep water, een UV-intensieve omgeving, blijken 13 verschillende MMA's te produceren. Hun filtercapaciteit is vergelijkbaar met synthetische UV-A-zonnebrandmiddelen, maar ze hebben ook een sterke activiteit om de huid te beschermen tegen fotoveroudering door de vrije radicalen te neutraliseren. Ekseption- ALL DAY SHIELD bevat dit unieke natuurlijke UV-filter in synergie met ferulinezuur. Daarom is ALL DAY SHIELD uw ideale dagcrème met fijn smeerbare emulsie, hoogwaardige uit de natuur afkomstige werkstoffen voor ANTI-AGING + de beste ZONBESCHERMING in 1 product.

Casmara GOJI Treatment

€62,50 ipv 74,95
Reinigen - epileren - uitreinigen - 3 Goji Serums inmasseren - Goji alginaat masker - Afsluiting en thuisverzorging