Cadeaubon

De mooiste cadeaubon van Nederland

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor een dierbare? Voor een ander een cadeau kiezen valt vaak niet mee, vooral als het iemand is die alles al heeft. Als je dus geen idee hebt wat je nu weer voor die aankomende verjaardag moet geven, denk dan eens aan een cadeaubon van Jo!

Met een cadeaubon van JO&JIJ geef je een heerlijke schoonheidsbehandeling cadeau aan een vriend(in), collega, familielid of bijvoorbeeld die geweldige buurvrouw die altijd voor je klaar staat! Je kunt deze beautybon ook geven als geschenk voor Moederdag, kerstcadeau, bedankje of gewoon als een heerlijke traktatie tijdens koude winterdagen. Kortom, een ideaal geschenk voor veel gelegenheden, gedurende het hele jaar.

Wat dacht je van een uitgebreide gezichtsbehandeling, waarbij het gezicht volledig wordt gereinigd, de onzuivere en oude huidcellen worden weggepeeld en de wenkbrauwen netjes worden geëpileerd? Of een schoonheidsbehandeling die gecombineerd wordt met een massage, die je volledig laat ontspannen. Klinkt heerlijk toch? Een bon van Jo kan zowel voor een man (denk ook eens aan een heerlijke verzorgende en verzachtende voetbehandeling) als voor een vrouw. Voor jonge meiden kan de bon ook gebruikt worden voor een tiener gezichtsbehandeling of een hippe nagelbehandeling. Alles is mogelijk!

Onze cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig. Een cadeaubon aanschaffen kan bij ons in de salon. Wij pakken het dan leuk voor je in en er kan in plaats van een geldbedrag ook voor een specifieke behandeling gekozen worden. Je kunt hem ook bestellen als digitale variant in onze webshop voor de last-minute cadeau's. Je kunt hem dan thuis zelf uitprinten en cadeau geven.