Acrylnagels

Helaas hebben wij op dit moment een klanten stop voor Acrylnagels. Gellak is nog wel mogelijk.

Acrylnagels

Hou jij van mooie verzorgde handen en nagels kom dan naar JO&JIJ! De dames van Jo nemen dit heel serieus, wij weten waar vrouwen blij van worden. Tevens bieden wij een goede service bij een eventuele in gescheurde of beschadigde nagel.

Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje.

VOORDELEN

  • Acrylnagels zijn enorm stevig
  • Doordat acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar. Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden.

Acrylnagel behandeling (verlenging)

Duur van de behandeling +/- 90 minuten
Desinfecteren van de handen en nagels en het losmaken van de nagelriemen. Lichtjes opruwen van de nagels voor een goede hechting. De tip wordt geplaatst en op de gewenste lengte geknipt, vervolgens wordt er met een vijl het randje van de tip gevijld totdat de tip en de nagel een geheel vormen en totdat alle nagels dezelfde lengte hebben. Vervolgens wordt de acryl aangebracht. Nadat de Acryl is uitgehard wordt met een vijl het uiteindelijke model gevijld en worden de nagels gesealed met een topgel. De nagelriem wordt ingesmeerd met een olie die de natuurlijke nagel en de nagelriem verzorgt. Ter afsluiting een verzorgende handcrème.

Service

Als extra service controleren we na 7 dagen de conditie van uw nieuwe set zonder extra kosten.

Acrylnagel behandeling overlay (versteviging eigen nagels)

Duur van de behandeling +/- 60 minuten
Desinfecteren van de handen en nagels en het losmaken van de nagelriemen. Lichtjes opruwen van de nagels voor een goede hechting. Met een vijl worden alle nagels op dezelfde lengte gevijld. Vervolgens wordt de Acryl aangebracht. Nadat de Acryl is uitgehard wordt met een vijl het uiteindelijke model gevijld en worden de nagels gesealed met een topgel. De nagelriem wordt ingesmeerd met een olie die de natuurlijke nagel en de nagelriem verzorgt. Ter afsluiting een verzorgende handcrème.

Opvullen Acrylnagels

Duur van de behandeling +/- 60 minuten
Desinfecteren van de handen en nagels en het losmaken van de nagelriemen. Met een vijl wordt er een laag van de oude acryl gevijld en alle nagels op de zelfde lengte gevijld. Vervolgens worden dezelfde stappen doorlopen als bij een nieuwe set.

Verwijderen Acrylnagels

Ga niet zelf pulken of trekken aan de kunstnagels, maar laat ze door ons professioneel verwijderen incl. mini-manicure en lakken met een nagelverharder.

Service

Als extra service controleren we na 14 dagen de conditie van uw nagels zonder extra kosten.

Deelbehandelingen Acrylnagels:

  • Nieuwe nagel
  • Nail art
  • Gellak
has been added to the cart. View Cart