Gezicht

Gezichtsbehandelingen

Ben je op zoek naar een geschikte gezichtsbehandeling? Je kunt bij JO&JIJ diverse behandelingen met verschillende behandelduren bespreken.

JO&JIJ werkt uitsluitend met de producten van Ekseption en Casmara. Ook zijn er exclusieve behandelingen waaronder peelings mogelijk. Daarnaast zijn er behandelingen met een ultieme wellnesservaring te bespreken. Kortom: wacht niet langer en laat jezelf verwennen met een heerlijke gezichtsbehandeling bij JO&JIJ!

OOK VOOR MANNEN!

Alle onze behandelingen zijn ook geschikt voor mannen. Tijdens de behandeling wordt er gekeken welk product er geschikt is voor uw type huid. Ook mannenhuid verdient namelijk de nodige verzorging! Uiteraard kan een behandeling aangevuld worden met losse deelbehandelingen die wij aanbieden in de salon.

Tieners

Speciaal voor tieners heeft JO&JIJ een gezichtsbehandeling voor de jonge dames en heren. Deze huid vraagt namelijk om een goede verzorging en een  totaal andere behandeling dan een volwassen huid!

Casmara behandelingen

Casmara is een hoogwaardig merk die al jaren alginaatmaskers produceert die goed zijn voor veel verschillende huidproblemen. Denk aan acne, zonbeschadiging, gevoelige huid en huidveroudering. De alginaatmaskers zijn gemaakt op basis van algen en uitsluitend natuurlijke ingrediënten en vitamines. Ze zijn gericht op het voeden, hydrateren en verstevigen van de huid. De maskers van Casmara bieden uitkomst voor veel verschillende soorten huidtypen en huidproblemen.

PURIFYING

€ 78,-
Geschikt voor elk huidtype, zelfs de over gevoelige en reactieve huid. Verbeterd de cel kwaliteit en neemt met 20% toe. Resultaat: De huid is diep gereinigd, ziet er stralend en gezuiverd uit.
+- 75 minuten (zonder extra deelbehandelingen)

ANTIOXIDANT

78,-
Geschikt voor de jonge huid, ideaal om tekenen van veroudering op uw huid te voorkomen. Het brengt de natuurlijke conditie van de huid in evenwicht en beschermt het tegen externe factoren die veroudering vertragen en voorkomen. Resultaat: Intensieve en langdurige hydratatie. Balans en bescherming voor je huid.
+- 75 minuten (zonder extra deelbehandelingen)

HYDRA LIFTING

88,-
Geschikt voor de rijpere huid die een grondige versteviging nodig heeft. Dit is een krachtig hydraterend actief ingrediënt wat 24 uur werkzaam is. Dit houdt 97% meer vocht vast als hyaluronzuur. Diep verstevigend effect, herstelt verloren volume.
+- 75 minuten (zonder extra deelbehandelingen)

SKIN SENSATIONS

86,-
Geschikt voor de rijpere & volwassen huid. Vooral voor de gene die helderheid en een onmiddellijke boost van vitaliteit nodig. Multivitaminencomplex en remineraliserende formule. Onmiddellijke boost is vitaliteit. Resultaat: Vermindert vroege tekenen van veroudering. Hersteld de natuurlijke glans van het huidweefsel.
+- 75 minuten (zonder extra deelbehandelingen)

SHINE STOP

74,-
Geschikt voor de vette en/of glimmende huid. Aanbevolen voor alle leeftijden. Een specifieke dermo zuiverende behandeling. Selectieve vette huidregulator. Resultaat: Evenwicht, Mat, Schoon, Vernieuwde en jeugdige huid.
+- 75 minuten (zonder extra deelbehandelingen)

RENOVATING

86,-
Geschikt voor alle huidtype. Inclusief een gecombineerde huid ouder dan 40 jaar; van de droogste of meest vochtarme huid tot normaal of gecombineerd. Speciaal ontwikkeld om bestaande rimpels aan te pakken en/of toekomstige verschijningen te voorkomen. Resultaat: Stralende en zichtbaar jongere huid.
+- 75 minuten (zonder extra deelbehandelingen)

Standaard behandelingen

BASIS

€ 36,00
30 minuten
​ - Oppervlakte reiniging all-in-one-cleanse ​- Huidanalyse - Dieptereiniging met fruitzuurscrub - Uitreinigen van de huid ​- Dag-/ of Nacht crème - Thuis Advies

VIP

€66,00
90 minuten
- Oppervlakte reiniging all-in-one-cleanse - Huidanalyse - Dieptereiniging met Enzym powder / Black powder - Uitreinigen van de huid - Epileren - Serum inmasseren - CASMARA Alginaat Masker (hoog hydraterend) - Dag/Nacht verzorging

DELUXE

€56,00
60 minuten
- Oppervlakte reiniging All-in-one-cleanse - Huidanalyse ​- Dieptereiniging Enzyme powder / Black powder - Uitreingen van de huid - Massage gezicht, nek, schouders en decolleté - Masker (met warme stenen in de nek) - Dag -/ of Nacht crème - Thuis advies

BASIS +

€46,00
45 minuten
- Oppervlakte reiniging All-In-One-Cleanse - Huidanalyse - Dieptereiniging met Enzyme powder/Black powder - Uitreinigen van de huid - Vliesmasker - Dag-/ of Nacht crème - Thuis advies

TIENER *tot en met 18 jaar

€ 36,50
45 minuten
- Oppervlakte reiniging all-in-one-cleanse ​- Huidanalyse - Dieptreiniging met Blackpowder - Uitreinigen van de huid - Epileren - Dag -/ of Nacht crème - Thuis advies
has been added to the cart. View Cart