Behandelingen

JO&JIJ behandelingen

Op de volgende pagina’s vertellen we uitgebreid over onze verschillende behandelingen. Want bij ons gaat gaat het om jou. Tijd nemen voor jezelf. Ontspannen en onthaasten!

Laat je handen, voeten en/of gezicht weer stralen dankzij een van de vele behandelingen die wij je aanbieden! Lees snel verder en ontdek welke (deel)behandelingen er voor jou beschikbaar zijn bij onze schoonheidssalon of bekijk hier onze prijslijst.

Omdat wij op afspraak werken kan jij van tevoren in grote lijnen aangeven wat jouw wensen zijn waardoor wij ruim de tijd voor je kunnen inplannen. Wij vinden het belangrijk om eerst te weten wat je verdere wensen zijn. Hierdoor kunnen wij je de adviezen en de behandeling geven die het beste bij je past.

Voor de volgende behandelingen kun je een afspraak bij ons maken:

  • Je gezicht kunnen wij zo verzorgen en verwennen dan je heerlijk relax, stralend, fris en fruitig onze salon verlaat. Dit zal niemand onopgemerkt blijven!
  • Ook als je een vervelend huidprobleem hebt, helpen wij je graag. Vertel het ons, leg jouw zorg in onze handen. Wij zullen met veel plezier je huid die zorg en advies geven die nodig is om jou weer zelfverzekerd naar huis te laten gaan. We gebruiken hier speciale peelings voor.
  • Pijnlijke voeten? Niet nodig, met onze zorg en liefde zal jij al snel een zucht van verlichting geven en creëren wij heel snel een geluksmomentje. Ook voor medische voetzorg kun je bij ons terecht. Maak snel een afspraak, want ook daar helpen we je graag mee.
  • Manicure, gellak of prachtige lange nagels, wij vrouwen weten precies waar jij blij van wordt. Jij wilt nooit meer anders!
  • Bodyshaping, zonder dieet en met veel vrieskou, kunnen wij je figuur hier en daar bijwerken. Weg met die lovehandles, al bewaren we de liefde <3.
  • Op het gebied van visagie zijn wij gespecialiseerd in bruids-, dag-, avond- & feestmake-up. Voor een extra wow-effect verlengen we je wimpers door gebruik te maken van het icurl-systeem.
  • Wij willen graag onze kennis delen met jou! Dus geven wij ook opleidingen en workshops over alles wat met mooie handen en nagels te maken heeft. Laat ons jou in kleine groepjes en met veel lol en plezier wegwijs in het vak maken. De jarenlange ervaring en vakkennis geven wij graag aan je door samen met een certificaat of diploma.

Is er iets toch nog niet helemaal duidelijk of heb je specifieke vragen omtrent een van onze behandelingen? Schroom niet en neem contact met ons op; al onze info en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Bel of whatsapp naar 06-53448914, stuur een e-mail naar info@jos-pedicure-leerdam.nl of stuur het contactformulier hiernaast in. We staan je graag te woord!

    has been added to the cart. View Cart