Behandelingen

JO&JIJ behandelingen

Op de volgende pagina’s vertellen we uitgebreid over onze verschillende behandelingen. Want bij ons gaat gaat het om jou. Tijd nemen voor jezelf. Ontspannen en onthaasten!

Laat je handen, voeten en/of gezicht weer stralen dankzij een van de vele behandelingen die wij je aanbieden! Lees snel verder en ontdek welke (deel)behandelingen er voor jou beschikbaar zijn bij onze schoonheidssalon of bekijk hier onze prijslijst.

Omdat wij op afspraak werken kun jij van tevoren in grote lijnen aangeven wat jouw wensen zijn waardoor wij ruim de tijd voor je kunnen inplannen. Wij vinden het belangrijk om eerst te weten wat je verdere wensen zijn. Hierdoor kunnen wij je de adviezen en de behandeling geven die het beste bij je past.

Voor de volgende behandelingen kun je een afspraak bij ons maken:

  • Je gezicht kunnen wij zo verzorgen en verwennen dat je heerlijk relax, stralend, fris en fruitig onze salon verlaat. Dit zal niemand onopgemerkt blijven!
  • Ook als je een vervelend huidprobleem hebt, helpen wij je graag. Vertel het ons, leg jouw zorg in onze handen. Wij zullen met veel plezier je huid die zorg en advies geven die nodig is om jou weer zelfverzekerd naar huis te laten gaan. We gebruiken hier speciale peelings voor.
  • Pijnlijke voeten? Niet nodig, met onze zorg en liefde zal jij al snel een zucht van verlichting geven en creëren wij heel snel een geluksmomentje. Ook voor medische voetzorg kun je bij ons terecht. Maak snel een afspraak, want ook daar helpen we je graag mee.
  • Manicure of gellak wij vrouwen weten precies waar jij blij van wordt. Jij wilt nooit meer anders!

Is er iets toch nog niet helemaal duidelijk of heb je specifieke vragen omtrent een van onze behandelingen? Schroom niet en neem contact met ons op; al onze info en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Bel of whatsapp naar 06-46832823, stuur een e-mail naar info.joenjij@gmail.com of stuur het contactformulier hiernaast in. We staan je graag te woord!