Over ons

Over ons

Over ons... tja we hebben zoveel te vertellen! Laten we maar bij het begin beginnen dan 😉

Onze missie: Jij en jij alleen!

Wil jij ontsnappen aan de gestreste en gehaaste wereld waarin je leeft? Stap dan onze gezellige salon binnen! Bij ons is iedereen van harte welkom en ontvangen we je om te beginnen met een heerlijke bak koffie of thee.

Waarom naar JO&JIJ??

Omdat wij op afspraak werken kan jij van tevoren in grote lijnen aangeven wat jouw wensen zijn waardoor wij ruim de tijd voor je kunnen inplannen. Wij vinden het belangrijk om eerst te weten wat je verdere wensen zijn. Hierdoor kunnen wij je de adviezen en de behandeling geven die het beste bij je past.

Voor de volgende behandelingen kun je een afspraak bij ons maken:

  • Je gezicht kunnen wij zo verzorgen en verwennen dan je heerlijk relax, stralend, fris en fruitig onze salon verlaat. Dit zal niemand onopgemerkt blijven! Ook als je een vervelend huidprobleem hebt, helpen wij je graag. Vertel het ons, leg jouw zorg in onze handen. Wij zullen met veel plezier je huid die zorg en advies geven die nodig is om jou weer zelfverzekerd naar huis te laten gaan.
  • Pijnlijke voeten? Niet nodig, met onze zorg en liefde zal jij al snel een zucht van verlichting geven en creëren wij heel snel een geluksmomentje. Ook voor medische voetzorg kun je bij ons terecht. Maak snel een afspraak, want ook daar helpen we je graag mee.
  • Manicure, gellak of prachtige lange nagels, wij vrouwen weten precies waar jij blij van wordt. Jij wilt nooit meer anders!
  • Bodyshaping, zonder dieet en met veel vrieskou, kunnen wij je figuur hier en daar bijwerken. Weg met die lovehandles, al bewaren we de liefde <3.
  • Wij willen graag onze kennis delen met jou! Dus geven wij ook opleidingen en workshops over alles wat met mooie handen en nagels te maken heeft. Laat ons jou in kleine groepjes en met veel lol en plezier wegwijs in het vak maken. De jarenlange ervaring en vakkennis geven wij graag aan je door samen met een certificaat of diploma.

Over ons: JO&JIJ

Wij hopen dat je een duidelijk beeld hebt gekregen van ons als team en de belangrijkste behandelingen die wij jou als salon aan kunnen bieden. Wat we daar nog aan toe willen voegen; kom gewoon gezellig een keer langs en ervaar het zelf!

Bedrijfsvisie

In 2010 startte Jolanda haar eigen pedicuresalon in Leerdam. Midden in de recessie wist zij haar salon uit te laten groeien tot een grote salon met als latere aanvulling: huidverbetering, huidverzorging, manicure, nagelstyling, bodyshaping, workshops en opleidingen. Haar salon geniet nu een grote naamsbekendheid binnen Leerdam en omstreken.

In de afgelopen jaren heeft Jolanda haar best gedaan om een leuk, gezellig, vakkundig en op service gericht team om haar heen te verzamelen. Een team dat zich volledig kan vinden in de visie van Jolanda. Daarnaast mag je van ons een eerlijk advies verwachten en geen verkooppraatjes.

Onze missie is helemaal geslaagd als klanten zich bij ons in de salon thuis en op hun gemak voelen. Denken vanuit de klant, ontzorgen, verzorgen, ontspannen, verwennen, pijnklachten en problemen proberen weg te nemen en de schoonheid en zelfvertrouwen weer uit een persoon weten te halen is ons grote talent. Ons team zal je dan ook altijd met respect behandelen. Tel daar een stukje gezelligheid bij op en je ziet waarom service bij ons op 1 staat. Als jij dan uiteindelijke stralend, gelukkig, glimlachend, zen en pijnloos de salon verlaat is dit ons cadeautje!

Nu ook alles van de Nagelfabriek in ons assortiment! Hebben wij het niet op voorraad? Dan kan het voor jou besteld worden.